INFORMATIE

Net als in voorgaande edities worden het gezonde ritten voor het zakelijk netwerk in het Vechtdal, waarin wielrennen een centrale rol speelt. Via onze gezamenlijke passie komen we laagdrempelig tot elkaars netwerk. De Vechtdal Business Riders wil dit jaar vanuit maatschappelijke betrokkenheid een goed doel aan de Vechtdalrit verbinden.

Wat gaan we precies doen dan?
We gaan dit jaar 7 fietstochten organiseren. De data zijn al vastgesteld, dus zet ze direct in je agenda. We organiseren een openings- en een sluitingsrit en tussendoor zijn er 5 reguliere fietsritten. De organisatie zorgt voor goede en veilige routes en fietsen er wegkapiteins mee. Iedereen fietst dezelfde snelheid van gemiddeld circa 28 km/u.

Wanneer gaan we dat doen?
De opening van het “Vechtdalritseizoen” is op vrijdag 10 mei, aanvang 12.30, einde rond 16.30. Verder verklappen we nog niet alles, er zal tijdig nadere informatie volgen. Reguliere ritten (allen op woensdagochtend) starten vanaf  09:00 uur, naar verwachting ben je om 11:00 weer terug.
De volgende data zijn gepland: 22 mei, 12 juni, 3 juli, 28 augustus en 18 september. De sluiting van “Vechtdalritseizoen” is op vrijdag 11 oktober, aanvang 12.30, einde rond  16.30. Ook hierover volgt t.z.t. nadere informatie.

Met wie gaan we dat doen?
Iedereen met passie voor wielrennen, actief in het bedrijfsleven en behoefte aan uitbreiding van netwerk.

Overige informatie
Er wordt gezorgd voor de nodige koolhydraten en vocht voor en na de ritten. Het staat je uiteraard vrij om eigen reepjes en sportdrank mee te nemen. Er is tijdens de ritten technische begeleiding zodat technische mankementen snel verholpen kunnen worden.

Is er iets wat ik moet doen?
We horen graag of je erbij kunt en wilt zijn en meld je dus aan via onderstaand informatiebutton. Dan houden we je op de hoogte van onze tochten/ritten.

Zijn er kosten aan verbonden?
€ 10,00 per rit of betaling ineens € 60,00 (bedragen excl. btw) Voor dit bedrag krijgt u voor en na de ritten koffie en of thee en een broodje aangeboden en sponsort u het goede doel. Tijdens de openings- en sluitingsrit ontvangt u bij de tussenstop ook iets lekkers!

Deelname aan de Vechtdalrit is geheel voor eigen risico.