Disclaimer bij aanmelding van de tocht

Door deel te nemen aan de wielertocht georganiseerd door de Vechtdal Business-Riders, ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden:

  1. Deelname aan de wielertocht is geheel op eigen risico. De organisatie van de Vechtdal Business-Riders aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel, schade aan eigendommen of andere gevolgen voortvloeiend uit deelname aan de wielertocht.
  2. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het controleren van hun fiets en uitrusting om er zeker van te zijn dat deze geschikt en veilig zijn voor gebruik tijdens de wielertocht.
  3. De organisatie van de Vechtdal Business-Riders behoudt zich het recht voor om de wielertocht te annuleren, te wijzigen of te onderbreken vanwege onvoorziene omstandigheden, waaronder maar niet beperkt tot extreme weersomstandigheden, veiligheidsproblemen of overheidsvoorschriften.
  4. Deelnemers zijn verantwoordelijk voor het naleven van verkeersregels en -voorschriften tijdens de wielertocht en dienen zich bewust te zijn van potentiƫle gevaren op de route.
  5. Deelnemers zijn verplicht om de aanwijzingen van de organisatie op te volgen en zich te gedragen in overeenstemming met de geldende gedragscode en beleefdheidsnormen tijdens de wielertocht.

Door deel te nemen aan de wielertocht, erkennen deelnemers dat ze de bovenstaande voorwaarden hebben gelezen, begrepen en ermee akkoord gaan. De organisatie van de Vechtdal Business-Riders kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade, letsel of verlies voortvloeiend uit deelname aan de wielertocht.