Locatiesponsor uitgelicht: Evenementenhal Hardenberg by EASYFAIRS

Al voor het derde jaar op rij, starten en finishen de Vechtdal Business Riders bij Evenementenhal in Hardenberg. De entourage, ruimte, sanitaire voorzieningen, veilige fietsenstalling, perfecte catering en bekendheid bij iedereen, maakt dat we er met veel plezier gebruik van maken. Ook is het een prachtige uitvalbasis om snel en veilig de fietstochten te kunnen starten.

We spraken met Linda de Boer, hoofd marketing & events (ons geweldige vaste contactpersoon) namens Evenementenhal en vroegen naar haar motivatie om elk jaar weer alles uit de kast te halen voor onze deelnemers.

Wat heeft jullie geïnspireerd om de Vechtdal Business Riders te sponsoren?

Het is mooi om te zien hoe sportiviteit en netwerken samenkomt en dat heeft geïnspireerd om als locatie sponsor aan te haken op dit mooie event.

Welke aspecten van het evenement vind je het meest waardevol voor De Evenementenhal en waarom?

Netwerken en sportiviteit is een hele mooie combinatie en daarin zijn we ook een groot voorstander. We stimuleren het welzijn van ondernemers en medewerkers door sporten toe te juichen en regelmatig sportieve activiteiten te organiseren.

Kun je enkele voorbeelden geven van de positieve impact die jullie sponsoring heeft gehad op zowel Easyfairs als de deelnemers?

De reacties van de deelnemers op onze locatie is elke keer fantastisch om te zien, de Tuinlounge zetten we in als locatie en die past perfect bij een activiteit zoals deze. Lekker buiten zitten, met elkaar praten, eten en drinken en een mooie fietstocht in de benen. Zo zien onze gasten ook dat we heel flexibel en naar eigen wens, ruimtes kunnen aanbieden, waar je niet zo snel aan zou denken.

Wat vind je het leukste aan het samenwerken met de Vechtdal Business Riders?

De samenwerking is heel erg prettig, gemakkelijk contact en lekker laagdrempelig!