Aanmelden nu mogelijk: Vechtdalrit 2022 met de Vechtdal Business-Riders

Het organisatieteam van de Vechtdal Business-Riders heeft net als voorgaande edities weer een geweldig Wieler- en MTB spektakel voor jou georganiseerd. We hopen dat jij daar ook weer bij bent! Hoe dat programma eruit precies uitziet, blijft nog even een verrassing want we bouwen de spanning op… 

Wat kunnen we dan wel vertellen?

-Unieke start- en finishlocatie in Hardenberg
-Wielertocht circa 60 km 
-MTB-clinic circa 40 km 
-Gezamenlijke afterparty 

Dus fiets jij graag op jouw racefiets- of MTB, heb je behoefte aan een zakelijk netwerk en wil je echt een gezellige en sportieve middag beleven? Meld je dan nu alvast aan via www.vechtdalrit.nl/aanmelden en geef je voorkeur aan voor de wielertocht of MTB-clinic. 

Dus plan vast vrij in je agenda: vrijdag 8 juli vanaf 14:00 uur. We zien je aanmelding graag tegemoet!

Sportieve groet, 

Edwin Bijlsma
Jolanda Wesselink
Gerrit Henk Hutten
Peter Zwartscholten 

De Vechtdalrit met de Vechtdal Business-Riders: het grootste zakelijke wieler- en MTB programma van de regio.