Vechtdal Business Riders introduceert nieuwe hoofdsponsor: Compass Mobility

Compass Mobility is onderdeeel van Auto Combi van directeur-eigenaar Jan Lenters. We spraken Jan onlangs in zijn prachtige pand aan de Koningspil 1 in Hardenberg.

Jan Lenters

Met wie heb ik genoegen? En namens wie doe je mee?

Ik ben Jan Lenters, directeur-eigenaar van Auto Combi in Hardenberg. Ik woon in Brucht en ben een groot fietsliefhebber! Wij zijn net hoofdsponsor geworden van de Vechtdal Business Riders namens Compass Mobility. Met Compass Mobility zijn wij mobiliteitspartner en bieden we een persoonlijke benadering.

Hoe ben je ooit in aanraking gekomen met de Vechtdal Business Riders?

Ik heb drie edities meegedaan. Het event sluit perfect aan bij mijn passie voor fietsen en ik vind het altijd gezellig om met andere ondernemers op pad te gaan. Netwerken is voor mij altijd belangrijk geweest en als dat ook nog eens op de fiets kan, is dat helemaal top.

Wat maakt dat je nu hoofdsponsor bent geworden van de Vechtdal Business Riders?

Het is een leuke en sportieve manier om te netwerken. Daarom ondersteun ik de organisatie graag. Met Compass Mobility zijn we een mobiliteitspartner, wat betekent dat we allerlei vormen van mobiliteit ondersteunen. We denken bijvoorbeeld mee met werkgevers over de mobiliteit van hun medewerkers. De keuze in voertuigen en aandrijfsystemen is tegenwoordig groot. Of het nu gaat om het verduurzamen van je wagenpark of het besparen van kosten. Sponsoring helpt om activiteiten van de grond te krijgen en nieuwe connecties te leggen. Het is belangrijk dat het bedrijfsleven hieraan meewerkt in de regio.

Hoe past de sponsoring van deze wielertocht binnen jullie marketing- en merkstrategie?

Compass Mobility biedt handige en mooie oplossingen voor fiets-mobiliteit via Bike-en-Go en we bieden ook leasefietsen aan. Dat is zakelijk fietsen en dubbel genieten. Jij fietst en BikeenGo regelt de rest. In samenwerking met onze fietspartners en vele merken, zijn wij dé mobiliteitspartner met de beste service in leasefietsen voor de beste prijs. Neem maar eens een kijkje op compassmobility.nl/fietslease.

Welke specifieke voordelen of resultaten hoop je te behalen uit deze samenwerking?

Ons doel is om samen met de organisatie van de Vechtdal Business Riders alle deelnemers veel plezier te bezorgen en de meerwaarde van de contacten te ervaren. Vandaag, morgen en overmorgen. Wij gaan voor een langdurige samenwerking en naamsbekendheid. Het programma voor 14 juni belooft veel! Samen maken we er een geweldige dag van.