Positieve reacties op eerste Vechtdalrit

Beste Vechtdal Business Rider (VBR),

allereerst nogmaals bedankt voor de aanwezigheid bij de eerste zakelijke netwerktocht! We hebben veel positieve en leuke reacties mogen ontvangen, maar zonder de rijders was het niet gelukt! Wat een leuke sfeer zat er in de groep! Onderaan dit bericht zijn de foto’s te bekijken!

Wel zijn we direct gaan nadenken over een vervolg en aanpak om via deze manier te netwerken vanuit de passie voor het wielrennen of mountainbiken.
En… we hebben goed nieuws! In het voorjaar van 2018 gaan we verder met het organiseren van zakelijke netwerkevents rondom fietsen!

Het is onze intentie 2 x per jaar een leuke grote tocht te organiseren. Bij de eerste rit in het voorjaar van 2018 gaan we een eenmalige bijdrage vragen, waarbij we mooie shirts voor de Vechtdal Business Riders gaan maken. Daarnaast krijg je als VBR toegang tot het ledensysteem en kun je daar zelf aangeven wanneer je gaat fietsen, of je wilt dat andere (zakelijke) rijders met je meefietsen of je heel gericht zelf een profiel kunt uitnodigen.

Dus:
VOORJAAR 2018 (grote rit met veel rijders/groepen en spreker)

daarna is iedereen vrij via de site publieke of besloten events aan te maken voor MTB of racefietsen, waaraan anderen mee kunnen fietsen of je met een besloten groep/personen gaat fietsen. Je moet wel lid zijn van VBR om deze events en profielen van andere fietsers te zien.

NAJAAR 2018 (grote rit met veel rijders/groepen en spreker)

Wel willen we je daarvoor vragen aan te melden als “potential” via https://vechtdalrit.nl/aanmelden/ <– deel deze button ook met anderen, zodat we iedereen op de hoogte kunnen houden over onze activiteiten.

We zullen je dan later vragen om je eigen profiel op te stellen en we zijn aan het onderzoeken hoe en of we dit gaan koppelen aan Strava.

Als laatste kun je als rijder van VBR ook een korting krijgen van 20% op de onderdelen en in overleg ook korting op de fietsen via https://hawetweewielers.nl/

Met sportieve, zakelijke en netwerkgroet,

Arend Hofsink & Gerrit Henk Hutten